woensdag, augustus 03, 2005

Jules in Concert

Onze vliegende reporter probeert niet alleen via vliegende reportages bekendheid te vergaren. Hij probeert ook een muzikale carrière uit te bouwen. Op 3 juli, tijdens onze 'Vlaanderen Feest' activiteit gaf hij zijn eerste optreden. Klik op de foto om zijn nieuwste hit "Magda", live in Papendaal, te beluisteren en te bekijken. Het knip en plakwerk van het filmpje hebben we aan Frederic Beckers te danken. Jules in concertHet groepje op de achtergrond met de begeleidende muziek, is niemand minder dan het Zutendaalse coverbandje "The Hairy Mushrooms", die even ervoor de show van hun leven hadden gegeven. Wij hebben dus een sterk vermoeden dat deze harige paddestoelen de oorzaak zijn van Jules' muziekkriebels.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hola, hoe werkt da spel hier

Paapreporter zei

Hoe da spel hier werkt?
Laat gewoon je commentaar achter in de grote box onder "leave your comment"
Je kan zoveel typen als je zelf wil.

Indien je je naam kenbaar wil maken (of een fictieve naam wil verzinnen) dan duid je onder "Choose an identity" het woordje "Other" aan en vul je een Name(=naam) in. "Your web page" invullen is niet verplicht.

Indien je liever onbekend wenst te blijven duid je anonymous aan, waarna je na het geven van commentaar de blauwe knop met "Publish Your Comment" duwt.
Hierna verschijnt je tekst in de linker kolom.

Als je daarna nog niet tevreden bent van datgene je getypt hebt kan je het nog altijd verwijderen.

Anoniem zei

Ik zou zeggen, fietsenmaker blijf bij uw leest